Smart ceilings for green buildings

Slimme klimaatplafonds

50 jaar plafondexpert

50 jaar plafondexpert

Al 50 jaar zorgen we voor diverse plafondsystemen die veelzijdig worden toegepast zoals klimaatplafonds en metalen plafonds. Doorheen deze jaren zitten we nooit stil. We blijven op zoek naar vernieuwende technieken en producten die een antwoord bieden op actuele vraagstukken. 

Onze producten
Lokaal internationaal

Lokaal internationaal

We zijn trots om een 100% Belgisch familiebedrijf te zijn met kantoren en productie in Antwerpen. Met vestigingen in Parijs, Rotterdam en Luxemburg en een partner in Italië, zijn we uitgegroeid tot een internationale speler van plafondsystemen. 

 

Over ons
Knappe referenties

Knappe referenties

Slimme plafondoplossingen voor bijna elk nieuwbouw- of renovatieproject. Dat maakt ons een stabiele en betrouwbare partner voor al onze bouw-, ontwerp-, studie- en ontwikkelingspartners.

Onze realisaties

Realisaties

PWC
PWC
Mobius Tower
Mobius Tower
Kempus
Kempus
Virix Mechelen
Virix Mechelen
Meer realisaties
Meer realisaties
Dethier
Dethier

Producten

Klimaatplafonds
Klimaatplafonds
Metalen plafonds
Metalen plafonds

Wat anderen zeggen

“De samenwerking met Interalu is heel goed verlopen. Goede afspraken werden gemaakt met de projectleiding. De timing was volgens de vooropgestelde planning.”

Pieter Loosveldt - Facility - Snack Food Division Poco Loco

"De samenwerking met Interalu, de combinatie van hun expertise en onze expertise, door jarenlange ervaring met elkaar, stelt ons in staat om een totaalconcept neer te zetten bij de eindklant. Met een prachtig resultaat."

Rutger Kat - Commercieel Directeur bij Atomis
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Ontdek de laatste nieuwtjes over plafonds