De klimaatplafonds van Interalu zijn ontwikkeld om te koelen en te verwarmen. Kiezen voor klimaatplafonds biedt heel wat voordelen.

 

Akoestisch comfort

Het comfort van een ruimte wordt bepaald door de temperatuur, luchtvochtigheid en akoestiek. De stalen plafonds hebben uitstekende akoestische eigenschappen. Ze zijn standaard voorzien van diverse types van perforatie voor een optimale akoestische absorptie. En dat geldt voor alle ruimtes: aula, vergaderzaal, cafetaria, atrium, klaslokaal enz. Afhankelijk van de noden kunnen we voorzien in akoestische barrières.

 

Temperatuurregeling

Om de gewenste temperatuur te bekomen in een ruimte, maken Interalu klimaatplafonds gebruik van straling en absorptie. Zo bent u zeker van perfecte controle over de temperatuur en luchtvochtigheid in uw gebouw, heeft u geen hinder van tocht of luchtblazers (geen droge lucht of verspreiding van ziektekiemen) en behaalt u tegelijk een zeer hoog rendement.

 

Duurzame keuze

Interalu kiest bewust voor oplossingen met een minimale ecologische impact. En dat in productie dankzij onze duurzame, milieuvriendelijk geproduceerde en recycleerbare oplossingen. En voor de eindgebruiker die met de klimaatplafonds van Interalu kiest voor een energiezuinig plafond. 

Wist u dat Interalu klimaatplafonds u 24 credits kunnen opleveren voor een BREEAM certified gebouw? We lieten onze plafondoplossingen recentelijk screenen door Encon. Download hier onze brochure.

 

Budget

Afhankelijk van het beschikbare budget, stellen we een passende plafondoplossing voor. Rekening houdend met de kosten voor aankoop maar ook total cost of ownership (TCO) van een gebouw. Metalen plafonds hebben immers een lange levensduur. De maandelijkse energiefactuur ligt bij een Interalu-klimaatplafond een pak lager dan bij traditionele verwarmingsystemen. En de onderhoudskosten zijn verwaarloosbaar: geen speciale schoonmaakmiddelen, niet opnieuw schilderen. 

Flexibiliteit en veiligheid

Een kenmerkende eigenschap van de klimaatplafonds van Interalu is dat ze gemakkelijk te demonteren zijn en opnieuw te monteren. Dit maakt eventueel onderhoud of herstellingen aan de HVAC-systemen makkelijk. Dankzij de lage inbouwhoogte, zijn de plafondoplossingen geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De flexibiliteit van onze plafonds is ook belangrijk in kantoorgebouwen die morgen misschien een andere indelingen krijgen dan vandaag. Hiermee houden onze plafonds rekening met ‘new ways of working’ en helpen ze mee om een gezonde, comfortabel en veilige werkomgeving te bouwen voor medewerkers. 

Dankzij de brandstabiliteit en het feit dat stralingsplafonds geen lucht blazen en dus geen ziektekiemen verspreiden, dragen ze bij aan de veiligheid van een gebouw en omgeving.

Interalu klimaatplafonds bestaan in verschillende types en uitvoeringen. Elk met hun eigen specificaties. 

Ontdek ze allemaal of contacteer ons en we gaan samen op zoek naar de meest geschikte plafondoplossingen voor uw project.

 

Afbeelding