Afgelopen woensdag had Interalu de eer om een bezoek te ontvangen van de ondernemers van business club B19. Deze ontmoeting bood een uitstekende gelegenheid voor zowel het delen van kennis als het leggen van waardevolle contacten. Hieronder leest u meer over de hoogtepunten van deze inspirerende middag.  

 

Introductie en rondleiding van Interalu 
De middag begon met een korte introductie over Interalu, waarin onze bedrijfswaarden, innovaties en toewijding aan kwaliteit werden belicht. Zo kregen ze het verhaal achter Interalu mee om daarna de rondleiding te volgen.  

Na de toelichting kregen de gasten een uitgebreide rondleiding door onze productieomgeving. Hier hadden ze de kans om ons vakmanschap en de nieuwste technologieën in actie te zien. De rondleiding bood inzicht in onze processen, van het ontwerp tot de uiteindelijke productie, en benadrukte onze hoge kwaliteitsstandaarden. De interactie tussen onze medewerkers en de ondernemers zorgde voor een dynamische sfeer, waarin vragen werden gesteld en kennis werd uitgewisseld. 

 

Netwerken en ideeën uitwisselen tijdens de lunch 
Tijdens de lunch was er volop gelegenheid voor netwerken en het uitwisselen van ideeën. Ondernemers uit verschillende sectoren deelden hun ervaringen en inzichten, wat leidde tot boeiende gesprekken en nieuwe perspectieven.  

 

Inspirerende uiteenzetting van Alides 
Na de lunch volgde een interessante uiteenzetting van Alides. Hij besprak de mogelijkheden en synergieën tussen onze bedrijven, en hoe we samen kunnen werken aan innovatieve oplossingen. Alides’ presentatie gaf de aanwezigen niet alleen nieuwe ideeën, maar ook concrete aanknopingspunten voor toekomstige samenwerking. 

 

Receptie 
De middag werd afgesloten met een receptie, waar de ondernemers de kans kregen om na te praten en verdere connecties te leggen.  

We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst en willen B19 hartelijk danken voor hun bezoek. Het was een inspirerende middag vol inzichten en verbindingen. Bekijk ons fotoverslag voor een impressie van deze bijzondere dag!